At være... blogger uden bloggergejl

At være… blogger uden bloggergejl

Hvad laver jeg egentlig her..? Jeg ejer hverken en kubus-stage eller et eneste produkt fra Royal Copenhagen. Tjoo måske har der faktisk lige sneget sig en enkelt kop med kronestempel i bunden ind i skabet, men du finder intet af det såkaldte “blå guld”. Jeg er egentlig heller ikke den store sucker for boligindretning, jeg har aldrig brugt en rød reje på et designer-møbel og størstedelen af mit tøj er fra H&M, ONLY eller lignende..

Så ja, hvad laver jeg her? Kan man virkelig godt begive sig ud i dette univers, uden alt det førnævnte “blogger-gejl”? 

Jeg håber man kan, for når jeg kommer til det egentlige svar på “hvad laver jeg her?”, så er jeg her fordi jeg elsker at skrive og i bund og grund fordi jeg tænker, at jeg har masser på hjertet. 

Denne blog kommer til at handle om at være… ja, faktisk at være alt mellem himmel og jord. At være mor, at være træningsfreak, at være kæreste, at være i køkkenet, at være taknemmelig, at være…. MIG! 

Men, hvorfor skal du følge med i det?! Det skal du heller ikke, men jeg vil elske det, hvis du gør! 

 • Maria

2 kommentarer

 • Katrine

  Tillykke med den nye blog – glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tusind tak Katrine – Det kan sagtens være lidt angstprovokerende at bevæge sig ud på nye territorier 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være... blogger uden bloggergejl