Dagens træning #1

Weekenden og “Fra haven til maven”-juice

Hold nu k***(!)  en weekend!! Theos sygdom kulminerede natten mellem torsdag og fredag med at han kastede op… I vores seng. Så klokken 1.22 startede jeg vaskemaskinen, efter at have skyllet det værste opkast af lagen, dynebetræk og sovedyr. Theo troede selvfølgelig efterfølgende, at han skulle lege Kong Gulerod og ville hoppe og danse i sengen – Jesus knægt! 🙄🤬

Nå, men fredag aften endte det så med at være min tur.. Og jeg skal nok spare jer for detaljerne, men lad os bare sige at toilettet var velbesøgt den aften og jeg var til sidst så afkræftet og “tømt” at jeg hulkede af afmagt (ja ja, stakkels mig). Lørdag var jeg fuldstændig drænet for energi (og væske for den sags skyld… 3 kilo lavere på vægten – Dog ABSOLUT ikke en slankekur der kan anbefales) og oven i hatten blev det så Christians tur med feber og ondt i hele kroppen. Så vi var bare et kønt mix, kan I tro 💃🏻🕺🏼👎🏻

Jeg havde faktisk nærmest allerede opgivet lørdagen, og havde svært ved at forestille mig, hvordan jeg skulle komme igennem dagen. Jo, Theo er da glad for Paw Patrol og Gurli Gris, men knægten kan jo ikke leve af tegnefilm. Her kom verdens bedste mormor mig/os til undsætning – Inden for en time havde mormor hentet Theo og hele dagen passede hun ham, legede med ham, købte nye biler til ham, gav ham frokost og sørgede for at han fik en langt bedre dag, end han havde fået sammen med mor og far! Mormor sørgede for at Christian og jeg fik sovet og samlet os kræfter til igen at kunne tage os af vores lille dreng om aftenen – Uvurderlig hjælp i en alt for uoverskuelig situation! ♥️

I dag søndag vågnede vi heldigvis med fornyet energi og hold nu op, hvor har vi nydt at kunne være ordentlig familie igen.

Efter aftensmaden stod den på familiehygge med at lave “Fra haven til maven”-juice. Som jeg skrev den anden dag, har jeg jo min egen private havemand herhjemme. En havemand der sørger for, at vi har alverdens grøntsager og lækre ting i haven. I februar plantede selvsamme havemand et par stykker ingefær i en lille krukke jord. Disse to stykker ingefær har henover forår og sommer fået lov til at vokse sig til en enorm plante, som vi i sidste weekend fik gravet ud.. med en ordentlig gevinst.

    

 

I dag blev noget af dette lækre ingefær så til juice, sammen med æbler fra farmor og farfars have og citroner fra citrontræet i haven. Lækker økologiske råvarer direkte fra egen (og farmor og farfars) have. Så bliver det nærmest ikke bedre. Jo det skulle da lige være hvis, vi havde verdens sødeste lille fyr, til at hjælpe os med juicen. Nåå jo, det havde vi jo også 😀

Og Theo har smagt- OG i den grad godkendt æblerne til juicening (Jep, selvopfunden ord til lejligheden)

Jeg håber I andre har haft den skønneste weekend. Min startede virkelig i bund, men man må sige den slutter på toppen…

  • Maria – Husk at besøg mig på instagram: @mariagl7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning #1