Månedens minder - Oktober '18

Sukkerfri november og planke-challenge

Christian og jeg har fået hver vores lige dårlige ide for november – Christian foreslår sukkerfri november, jeg foreslår planke-challenge… Og nu har vi aftalt at gøre begge dele. At oktober så blev afsluttet med en kæmpe skål slik snakker vi ikke mere om 🙈

Nå, men aftalen betyder altså at vi skal gå igennem november og altså de kommende barnedåbe, julefrokoster, biografture og fødselsdage – UDEN sukker. Den klarer vi selvfølgelig – Ikke mindst fordi, at nu er I jo ligesom alle inddraget i planen og så er den sgu svær at slippe uden om 😅🙄

Så har vi den lidt nemmere del af aftalen – Planke-challenge! Det går “bare” i al sin enkelthed ud på at vi hver dag skal lave planken i et stigende antal sekunder. Og ikke bare fordi… Men faktisk af den simple årsag, at jeg er ELENDIG til statisk træning, herunder planken og mit miserable bækken (jep, jeg døjer stadig med problemer fra min graviditet) ville have godt af det. Og så er det altså bare nemmere at få gjort d, når man er to (eller flere) om at “huske” det ✌🏻😎

Så nu kører vi fra i dag. Og laver planken HVER dag i hele november – Kan vi mon få flere med? Jeg har lavet nedenstående skema, som I kan printe ud, hænge op på køleskabet og krydse af på – Højreklik på billedet og tryk “Udskriv” 🤗

Vi kører hver dag tre runder af det angivne sekundtal – Vi skiftes, så vi holder pause i den tid den anden kører ✌🏻👍🏻

Hvem er med os??? 👋🏻💪🏻

God challenge – Lad mig endelig høre hvordan det går jer

  • Maria

Husk også at du kan følge mig på instagram -> @mariagl7

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens minder - Oktober '18