Torsdags-3’eren: 3 ting jeg ikke forstår

Verdens bedste opskrift – Prøv den!

Denne opskrift er en af mine absolutte favoritter. Nogle gange kan der gå langt imellem jeg bruger den og i perioder kan det være mere hyppigt. Når overskuddet eller tiden ikke lige er til andet, eller at jeg virkelig bare har lyst tyr jeg til denne opskrift.. Idag var det hovedsagligt på grund af det sidste – Jeg havde virkelig lyst 😅

Theo og jeg er alene hjemme til aften, Christian er til hygge med sit team. Jeg kunne have valgt at varme resterne fra den kylling i karry (ristaffel) vi fik igår og koge nogle nye ris, men istedet besluttede jeg at Theo og jeg havde fortjent denne opskrift. Vi er begge vilde med den og så er det altså også helt okay at ty til en gang imellem.

Du skal bruge:

 • Nummeret til dit yndlings-takeaway sted
 • Din telefon
 • Fjernbetjeningen til dit fjernsyn (og evt. apple-tv)
 • Din beslutning om hvad du vil spise (den er aldrig svær for mig -> 😍 = 🍟 (pommes)

Sådan gør du:

 1. Beslut dig for hvad du vil spise
 2. Grib telefonen og kald op til dit yndlings-take away sted
 3. Bestil
 4. Afhent eller afvent udbringning
 5. Gør klar foran fjerneren (denne del er ikke et must, men bidrager positivt til den samlede oplevelse)
 6. Tænd for flimmeren og vælg noget hele familien (i dette tilfælde heldigvis kun Theo og mig) kan holde ud at se (Paw Patrol ✌🏻)
 7. Enjoy!!!

Ja Theo og jeg spiste foran flimmerkassen i dag og det sker endnu sjældnere end, at vi bestiller mad ude fra, men det er altså okay! Theo ved at spisning normalt foregår ved spisebordet med familiehygge og det er han helt tilfreds med – men nogle gange er det okay at gøre noget andet og bryde med de ellers lidt faste rammer og så nyder vi også det.

Rigtig god fredag aften til jer alle – om den står på hjemmekokkerier eller take away! 🙂

 • Maria

Husk du kan følge mig på instagram på @mariagl7

#bloggersdelightplus

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags-3’eren: 3 ting jeg ikke forstår