Verdens bedste opskrift - Prøv den!

Der er altid noget bag kulissen

De fleste mennesker har et helt generelt behov for at blive husket fra deres allerbedste side. Vi vil gerne skabe et billede af os selv, som hovedsageligt er bygget op omkring de ting vi kan og de ting vi er gode til. Imens “glemmer” vi at vise og tale om alle de mindre gode ting. Samtidig tager de fleste mennesker nok også hovedsageligt kun billeder af de ting de gerne vil huske og de ting de er glade for og stolte af. 

Hvem gider gemme på billeder, og for den sags skyld vise billeder, af maden der brændte på, af en posering i det grimmeste søndagstøj, af de knap så rosenrøde gnister i parforholdet (for ja, de findes i alle) og af alle de tilfælde, hvor man mangler overskud til at tage sig af sig selv og sin familie.

Hvor mange har mon ikke siddet og rullet igennem nyheds-feedet på Instagram og set med beundring (og efterfølgende utilstrækkelighed) på den energiske mor med tre børn, der allerede 8 uger efter sin seneste fødsel har en markeret sixpack og overskud til at holde et større selskab..

Jeg ved også at en stor del af de teenage-piger jeg beskæftiger mig med til hverdag, tjekker andre kvinder ud på bl.a. Instagram og skaber herigennem en ide om hvordan man skal/bør se ud. 

Forleden faldt snakken på strækmærker – “men der er jo ingen af supermodellerne der har strækmærker..”. En helt almindelig udtalelse, som sagtens kunne copy-pastes til andre områder også – “men modellerne har jo ikke appelsinhud”, “men modellerne har jo ikke mavedelle når de sidder ned”, “men modellernes bryster sidder jo altid lige hvor de skal”. Men nævnte udtalelser kommer med en forglemmelse af, at man ikke skal stole på alt hvad man ser på nettet – at billeder redigeres, retoucheres og manipuleres i stor stil. 

Men topmodeller og kendte er én ting – Unge piger/kvinder sammenligner også dem selv med fx klassekammerater og med jævnaldrende piger på Instagram. De ser perfekte selfies og knivskarpe kroppe allesteder og glemmer i samme øjeblikke, at disse perfekte billeder måske har krævet 147 “skud” og den helt rigtige lyssætning.

Tag for eksempel billedet herover.. Der er ca. 30 sek mellem venstre og højre del af billedet.. Forskellen er bare det helt rigtige lys (kontra det ikke så flaterende), den rigtige “pose” (igen kontra den knap så flaterende) og så det faktum at jeg brugte omkring 117 forsøg på at tage billedet til venstre del… Til gengæld tog det kun sådan ca. et sekund at tage begge billeder – Det var så lang tid jeg til venstre del skulle holde vejret, holde et opspænd og suge maven helt ind!  Min pointe..?! Et billede siger i den grad ikke alt og kan være en skæv skildring af den sande virkelighed.

Husk nu damer, piger, kvinder – Der er altid noget bag kulissen! Lad være med at kigge på “glansbillederne” og dunke dig selv oven i hovedet fordi dit liv ikke ser sådan ud og ikke matcher disse førnævnte glansbilleder. I ser kun de gyldne øjeblikke, de øjeblikke der viser en given person fra den allerbedste side Og det tager ikke mere end et sekund at tage i billede!

Jeg ville ønske der fulgte et kursus med når man opretter sin profil på Instagram. Et kursus i, hvordan man undgår at spejle sig i alle glansbillederne. Men før vi når dertil håber jeg at dette indlæg måske kan følge nogle piger/kvinder bare lidt af vejen ♥️

Til sidst får i lige et billede af mig, som jeg ser ud lige nu – bare uden tandbørste og håndklæde 😁

Sådan ser jeg egentlig ud ret så tit – Det er ikke bare søndagsoutfittet. De som kender mig ved, at jeg tilbringer nok 80% af mine vågne timer i enten træningstights eller andre “bevægelsesfrie” bukser – faktisk er det sådan, at har jeg jeans på på arbejde, så ryger de af som det første når jeg kommer hjem 😅

 

De bedste og allermest uperfekt perfekte hilsner

  • Maria

#bloggersdelightplus

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste opskrift - Prøv den!