Torsdags-3'eren: 3 mødre (+morblogs) jeg elsker at følge

Fødselsdag, festligheder og forberedelser

Om lidt over tre uge bliver Theo 2 år…. 2 år!?!!! 😳 Jeg ved det er lidt af en kliché, men hold nu op, hvor er tiden pludselig gået stærkt og hvor bliver min lille dreng lige pludselig ret stor. 

Nå, men – fødselsdag = festligheder = forberedelser

Og jeg ELSKER det! 

For det første er hele begivenheden – Altså Theos fødselsdag, bare stor synes jeg. Vi fejrer både hans to år (altså fejrer ham), men fejrer også at han for to år siden tog vores verden med storm og i den grad vendte op og ned på vores liv. 

Derudover så ELSKER (elsker elsker elsker) jeg at planlægge og arrangere. Jeg er vild med at skulle forberede og gøre mig overvejelser om, hvad vi skal spise og hvordan jeg skal pynte op. 

Og så kan jeg lave lister 🤩👌🏻 Lister over hvem kommer som gæst, hvad skal der på brunchbordet, hvad skal der købes ind af pynt og hvad skal klares hvornår inden selve dagen. Jeg er en planlægningsfreak uden lige – Og en listefreak ikke mindst 😅

Som I måske fangede er familien inviteret til brunch, inviteret til kl 10. På den måde får Theo lov til at være en del af fejringen og skal ikke bruge størstedelen af hans tid med gæster på at sove lur. Så nu går overvejelserne bare på, hvad skal dette brunchbord dog byde på? Selvfølgelig skal der være de helt klassiske ting, som bare hører sig til – Jeg kan nok nævne ét eller to familiemedlemmer som ville vende om i døren, hvis de hørte at der ikke var æg og bacon på bordet 😅 Derudover er jeg ikke ligefrem kendt for at kunne begrænse mig. Jeg har så mange ideer og derudover vil jeg virkelig ikke have at der skal mangle noget – Der slægter jeg sgu nok alligevel min mor lidt for meget på 😂

Nå, men jeg går med overvejelser om at lave hjemmelavet nøddesmør. Lige nu er tanken tre forskellige varianter, som kan bruges til at smøre på brød eller amerikanske pandekager. Derudover tænker jeg at der skal være crossainter – med chokolade (selvfølgelig) og så med skinke og ost. Sidstnævnte er SÅ lækkert og hvis du ikke har prøvet det før bør du! 😋 Og så slipper jeg nok ikke uden om hjemmelavede boller, rugbrød og så måske knækbrød. Sidst men ikke mindst, kan der selvfølgelig ikke holdes fest uden kage (og så er det i øvrigt en søndag 😉) I kan godt se det ikke.. Det går helt over gevind 🙄😅

I forhold til oppyntning ved jeg i hvert fald en ting Theos fest IKKE skal være – En julefest! Theo har vundet glæden ved at være decemberbarn og vil nok hele sit liv opleve at fejre fødselsdag mellem julenisser og kalenderlys – og det er der slet ikke noget galt i. Jeg vil bare rigtig gerne adskille hans fødselsdag fra resten af virvaret med julefrokoster og æbleskivehygge! Så for en dag skubber vi julen lidt til side og så er det min plan at huset skal fyldes med en regnbue af balloner og generelt bare godt knald på farverne. Jeg ved med mig selv at jeg går amok her også og undlader bevidst at sætte Christian ind i mine planlægningen af diverse indkøb af pynt – Han er en mere “need to have”-person I ved 🙄😅

Mon ikke I kommer til at høre mere om Theos fødselsdag og se nogle billeder fra det vilde orgie af mad og farverige pynt?! Jeg tænker ikke I slipper 😂

Rigtig god weekend til alle!

For mig står den i første omgang på svømmehalstur med Theo, derefter julefrokoster med en samling skønne kvinder, barnedåb i morgen og så primært afslapning og familiehygge søndag 🤗 Der er lagt op til endnu en af de gode ✌🏻😍

De bedste fredagshilsner

Maria

Ps. Billederne i indlægget er en blanding fra Theos navngivningsfest, hvor der var jungletema og så Theos 1års fødselsdag 😊 Så får I måske en fornemmelse af HVOR meget amok jeg kan gå 😅

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags-3'eren: 3 mødre (+morblogs) jeg elsker at følge