Tirsdagstaknemmelighed #9

Dagens dilemma: Begyndende vinterdepression og rejsefeber

Kender i det – vi er ikke halvvejs igennem vintermånederne og temperaturen har dårligt passeret nulpunktet før huden skriger vinterdepression og man tæller dage til temperaturen igen begynder at stige og man lade hue og vanter ligge i skuffen. 

Jeg er bestemt ikke nogen “solkonge” og jeg synes egentlig også at vinterperioden er hyggelig, men når man først én gang har prøvet at rejse til varmere himmelstrøg i vinterperioden, så tror jeg sgi man bliver lidt afhængig.

Christian og jeg har for længe siden aftalt at også i år skulle vi afsted og have et lille boost af sol og varme. Sidste år gik turen til La Santa på Lanzarote sammen med svigerfamilien, men vi har besluttet først at tage dertil igen, når Theo er blevet lidt ældre og også kan få lidt mere glæde af stedet. 

Fra en vanvittig dejlig (og solrig) ferie på Lanzarote i januar ’18

Nå men nu er vi altså nået så langt, at vi har fundet ud af, hvornår vi vil afsted og vi har ønsket ferie. Så langt så godt…. Eller egentlig ikke, for nu er vi gået totalt i stå!

Jo mere vi kigger, jo mere i tvivl om hvad vi egentlig gerne vil bliver vi. 

Det kommer flere og flere behov og ønsker for ferien og det er bare som om at budgettet for ferien ikke rigtig stiger proportionalt med ønskerne. (Brugte jeg virkelig lige et matematikfagudtryk?!??? #miljøskadet).

Først var ønsket og kravet egentlig bare at vi skulle afsted og mærke lidt sol. Christian vil på grund af tidligere dårlige erfaringer (og øvrige anbefalinger om ikke at rejse dertil) ikke til Egypten eller andre af de arabiske lande og det afgrænser jo mulighederne en del. Vi talte først om Malta, men jeg er i tvivl om jeg synes det er varmt nok (max 15 grader siger de vejrkloge) og vi begyndte derfor at kigge på Gran Canaria og Tenerife, som umiddelbart siger omkring 20 grader i den periode vi gerne vil rejse i. Og her kommer kravene så ind i billedet – for der skal jo ikke småting til når en hel familie skal tilfredsstilles. 

Der skal selvfølgelig være både (opvarmet) børnepool og legeplads til Theo – og så selvfølgelig også varmt nok til at selvsamme Theo kan benytte førstnævnte 🙄 Derudover skal der også være noget at lave for os voksne, så som minimum er en minigolfbane jo nærmest obligatorisk. Derudover skal det jo gerne være et ordentligt og familievenligt hotel/resort, som i øvrigt skal tilbyde all inclusive til ovennævnte bekvemmelige familie 😅

Og hvor i alverden finder man lige alt ovenstående uden at man springer vores budget fuldstændig, hvor der lige pt er en smertegrænse på omkring 15000?? 

Jeg er i hvert fald tæt på at give op! Jeg har søgt Travelmarket igennem både oppe og nede fra og søgekriterier og overmanipulerede hotelbilleder hænger mig snart ud af halsen. Jeg er på nippet til at udlove en dusør til den der kommer med et tip der kan lede til bestilling af en rejse…

Dusør eller ej – kom endelig med dit bedste bud på hvor rejsen skal gå hen. Kender du et lækkert resort, som kan leve op til vores krav – så smid da lige en besked 🙏🏻

HJÆÆÆÆÆLP!!! Så det ikke ender med at jeg tilbringe min ferie i iskolde Ølstykke… ❄

 • Maria

#bloggersdelightplus

4 kommentarer

 • Stine

  Gem pengene og spar op til en tur til Asien 😉 Ej ved godt, det ikke løser “problemet”. Tænkte bare lige på det 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha.. Ja, det lyder også dejligt! Men så kommer jeg jo ikke ud og rejse nu her – OG det vil jeg virkelig gerne 😀 ME tak for ideen søde dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg lavede lige en hurtig søgning paa expedia og synes fx Algarve i Portugal har nogle ret gode priser men ved ikke om det er varmt nok… Ellers ville jeg sige at Dubai/Ras Al Khaimah eller Marrakesh er gode steder med perfekt vejr men det nytter selvfølgelig ikke hvis arabiske lande er udelukkede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, vi er sgu lidt besværlige.. 😀 Jeg synes ikke Algarve er varmt nok – Og ja, Christian er rimelig urokkelig i forhold til de arabiske lande 🙂 Men tror efterhånden vi har nærmet os Gran Canaria, det er bare sådan en kæmpe jungle 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstaknemmelighed #9