I dag for 2 år siden..

Tirsdagstaknemmelighed #11

Efter nogle dage med virkelig meget kvalitetstid med familien og faktisk endnu mere på vej, er det ikke svært at finde noget at være taknemmelig over – Ikke at jeg normalt har svært ved det.

Som I måske nok allerede har læst jer frem til, så fejrede vi Theos fødselsdag søndag. Dagen fik en lidt mærkelig start da vi tilbragte lørdag aften på hospitalet, fordi der er et eller andet i vejen med Christians ben/knæ. Efter blodprøver og oceaner af ventetid fik han en tid på Hillerød søndag kl 10.15 – Gæsterne var inviteret til kl. 10.00.. Jeg stresser i forvejen en smule (vildeste underdrivelse) når jeg skal holde noget og det blev bestemt ikke mildere af at Christian pludselig ikke kunne være der til at hjælpe med at få styr på de sidste ting. Men alle var bare så søde og hjalp til med at få de sidste ting gjort klar og mindede mig om bare at tage det stille og roligt – Dejligt med forstående, hjælpsomme og omsorgsfulde familiemedlemmer.

Derudover var de bare med til at give Theo verdens bedste dag. Han legede på livet løs og blev især holdt i gang af sine tre fætre. Han fik nogle så fine gaver – Selvom at det ikke havde været nødvendigt med mere end de tre vildt seje legetøjsbiler han startede med at åbne, så er han også så glad for alt det andet. Men lige der tog bilerne godt nok første pladsen 🤩  Jeg havde lidt “frygtet” at vi skulle bruge det meste af eftermiddagen på at samle både værktøjsbænk og legekøkken som han fik i gave, men 1-2-3, så var begge dele samlet og Theo gav dem gas med at bygge (hamre vildt med legetøjshammer) og lave mad (trykke skiftevis på kamp 1 og knap 2 på legekomfuret) 😂 Endnu mere fantastisk! ♥️

 

Som jeg også skrev i går, så skal Christian og jeg ud og spise og i bio i dag. Det er min adventsgave 2 og jeg er så taknemmelig for Christians eftertænksomhed og evne til at give virkelig gode gaver – Dét kan han virkelig. Derudover er jeg også taknemmelig for at Theo har så mange gode bedsteforældre, som er så gode til at hjælpe når Christian og jeg skal noget andet. Både min mor der henter hver tirsdag og Christians forældre der træder til når vi får en pludselig ide om en julefrokost eller biograftur 😍 De er sgu guld værd alle de bedsteforældre! ♥️

Nå, men det var jo sådan set det der tirsdagstaknemmelighed vi kom fra…

Jeg er taknemmelig for:

  • Bedsteforældre
  • Dejlige familier – både Christians og min
  • Omsorgsdage
  • Migtid – Nye vipper og rettede bryn 👌🏻
  • Adventsgaver og kærestetid
  • Sushi, bio og popcorn
  • Lange varme bade
  • Seje faste vedholdende medlemmer på mine biketimer

Thats it for to day.. Nu vil jeg gøre aftensmad klar til Theo og mine svigerforældre og så vil jeg nyde aftenen med min søde kæreste ♥️

De bedste tirsdagshilsner

  • Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag for 2 år siden..