Madbrød med soltørrede tomater

Tirsdagstaknemmelighed #5

Tirsdag har virkelig potentiale for at være min yndlingsdag. Hvis det ikke havde været fordi at tirsdag også er vores mødedag, og vi derfor ofte har sent fri, så havde den uden tvivl været det. Om tirsdagen har jeg kun 2 lektioner på skolen og derefter en lækker biketime i fitness world. Frem til møde kl 14.30 bruger jeg tiden på forberedelse. Men I DAG… der har vi simpelthen mødefri 🤩🤩🤩 Det betød at da min undervisning sluttede kl 9.45, havde jeg faktisk fri 🤗 Dét er dejligt! Okay, jeg har stadig en del forberedelse der skal klares til imorgen og de efterfølgende dage, men jeg kan gøre det derhjemme – mens der er græskarboller i ovnen (den opskrift får I senere 😋). Derudover kan vi hente Theo tidligt og får endnu mere tid til hygge – Dét er også dejligt 😍

I kan godt høre, hvor det bærer hen ikke?! Jeg har SÅ meget at være taknemmelig for ☺

Her kommer lidt af det…

Jeg er taknemmelig for:

  • At vores elskede dagplejemor ikke er en af de 7 dagplejemødre i Egedal kommune der i går blev opsagt 🙏🏻
  • Mødefri = Tidligt fri
  • Afrikansk musik og dans med 8. årgang 💃🏻
  • Græskarboller i ovnen (opskrift kommer)
  • Alle de gode bedsteforældre Theo har – han er så elsket
  • Fællesskaber
  • Gode veninder
  • Levende lys
  • Brændeovn og tændte radiatorer

Og lad mig så høre – Hvad er DU taknemmelig for? 😊

  • Maria

Husk du også kan følge mig på instagram -> @mariagl7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madbrød med soltørrede tomater