Græskarboller

Månedens minder – Oktober ’18

Oktober er ikke nødvendigvis en af de nemmeste måneder at komme igennem.. Man skal vænne sig til at det både bliver mørkere og koldere. MEN til gengæld så lander der altid en efterårsferie – Lige der hvor man har allermest brug for det.

Oktober startede ud med, at først Theo blev syg, så jeg og til sidst Christian..  Heldigvis har oktober måned også budt på virkelig gode ting som hygge med familien – både min egen lille, men også med alle de forskellige sæt bedsteforældre, nogle dejlige dage i sommerhus med svigerfamilien, som udover hårdt arbejde også bød på tid til hygge og afslapning – bl.a. med bål og snobrød og tid til venindehygge. Oktober har været helt okay!

Her er min måned i billeder:

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarboller