Sukkerfri snickerskager

En helt ualmindelig dejlig weekend

Alle weekender er egentlig ret skønne.. fordi, ja weekend 🤗😍 Men denne har simpelthen bare budt på så mange skønne ting.

Weekenden blev for mit vedkommende skudt i gang med middagslur på sofaen. Så er der også lagt et rimelig godt udgangspunkt for en succes ikk’?! 🤩

Fredag aften overtog mormor Theo og Christian og jeg susede afsted til Østre Gasværk for at mødes med svigerfamilien, hvor der var Pelle Erobreren på programmet. Faktisk er Østre gasværk lidt speciel, da det også var i dette flotte teater jeg mødte svigerfamilien første gang for snart 4 år siden. Jeg husker usikkerheden om Christian og jeg mon så var kærester og samtidig glæden over at få lov at møde familien, for helt ligegyldig kan man vel så ikke være ☺ Stykket var ganske udemærket, til gengæld måtte vi konstatere at lyset i salen var utrolig lidt bloggervenligt 📸👎🏻

Theo takkede for dejlig mormor-pasning fredag aften ved for en gangs skyld at sove hele natten 👏🏻 Han hev dog mor og far tidligt ud af fjerene – der skal jo ligesom ske noget ikk..!? Nå men lørdagen bød på leg og hygge og dagens toppunkt var helt sikkert vores dejlige skovtur. Vi jagtede trolde, kastede med blade og samlede grankogler – og sluttede skovturen på Skovlysts legeplads 😍

Søndag stod den på både udehygge i haven og på indehygge med at tegne, bygge Dublo og lege med biler. Spontant inviterede vi gode venner til flæskesteg og søndagskage, og flæskestegen røg på spyd på grillen. Det var en kæmpe succes sidst vi gjorde det og jeg glædede mig som et lille barn til lækre sprøde flæskesvær og en god saftig steg med sovs 😋 Derfor var skuffelsen også stor da jeg med ca. 15 minutters stegetid tilbage kunne konstatere en voldsom ild inde i grillen – Der var bogstavelig talt ILD i stegen 🙄 Flæskesværene…??? Døde!! 😭😭   Stegen overlevede heldigvis og aftensmaden var reddet, men flæskestegsmiddag uden flæskesvær er altså bare ikke det samme. En mindre vellykket, men ikke desto mindre virkelig hyggelig middag blev afsluttet med tegnefilmshygge i sofaen og søndagskage.

Jeg håber jeres weekend har været bare halvt så god som min – for så har den været helt fantastisk! 🤗♥

De bedste mandagshilsner

  • Maria

Husk også at du kan følge mig på instagram på @mariagl7

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri snickerskager