Mig og min morkrop

Tirsdagstaknemmelighed #9

I denne uge bliver tirsdagstaknemmelighed skrevet fra sofaen. Jeg er stadig syg og hjemme med snot, øm hals og feber 🙄 Jeg er heldigvis sjældent syg, men når det sker kommer det virkelig også bare ubelejligt – Jeg har jo ikke tid til at være syg altså… Heldigvis har jeg jo jordens dejligste kæreste, som bare tager over, så jeg kan få lov at pleje min dårligdom på sofaen – Dét er jeg i den grad taknemmelig for!

Og nu:

Jeg er taknemmelig for:

 

  • Christian!
  • Søde venner, julefrokost, white zinfandel og timevis dans i stuen 
  • Hjemmelavet karrysild med flødeskum 👌🏻
  • Søde kommentarer og tilbagemeldinger på mine indlæg her på bloggen 😍
  • Volleyball, mine volleypiger og vundne kampe
  • Næsespray

Som jeg skrev i et andet indlæg den anden dag, så havde vi lørdag inviteret nogle gode venner til julefrokost. Så da jeg kom hjem fra (den megafede vundne) volleykamp i lørdags, var huset fuld af gæster og maden var sat på bordet. Theo var “parkeret” hos mine svigerforældre, så vi havde god mulighed for virkelig at “give den gas”, skrue op for musikken og drikke rigeligt med White zinfandel – Okay, det sidste var nok primært mig, men det er fandme bare godt altså 😋😋😋

Som promillen steg og musikken blev skruet op blev danseskoene spidset og den fik ikke for lidt på dansetgulvet 🕺🏼💃🏻 Der er bare et eller andet helt befriende ved at danse og jeg havde egentlig lidt glemt hvor meget jeg elsker det. Jeg elsker især at danse med Christian, det er bare alt for sjældent det sker. Heldigvis ikke fordi han ikke vil, for han er heldigvis næsten lige så glad for at danse som mig. Det er nok bare for sjældent vi sådan rigtigt har muligheden. Nå, men der blev altså danset i sofaen, danset i boldbassinet og der blev da også kørt et enkelt race på Theos små køretøjer 🙈

Alt i alt var det bare en virkelig god aften og aftalen om en årlig tradition er i den grad i hus – Dét er jeg taknemmelig for! 

I sidste uge skrev jeg et personligt indlæg om at Theo er fars dreng. Og jeg er så taknemmelig (og beæret) over alle de søde tilbagemeldinger og henvendelser jeg har modtaget. Vi burde virkelig være bedre til at åbne op omkring de ting der nager os lidt og som er svære. Fordi jeg gjorde det, fandt jeg ud af at der er mange der har været i præcis samme situation som mig, og har følt de samme ting og det gør i den grad en forskel! Hvis du ikke fik læst indlægget, kan du finde det her.

Jeg håber I alle får en skøn tirsdag!

De bedste hilsner her fra sofaen

  • Maria

Ps. Jeg har ikke noget billede af den vilde dans på stuegulvet, men I kan få et sløret billede fra da vi legede akustisk band med Theos instrumenter 🙈😅

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min morkrop