DIY: 5 ideer til julegaver til bedsteforældrene

Torsdags-3’eren: 3 ting der udfordrer min “ordens”-hjerne

Måske kunne dette indlæg egentlig godt have heddet “3 ting der irriterer mig” i stedet 😂 Jeg er faktisk et ret positivt menneske og jeg forsøger da at se lyst på de fleste ting her i livet og møde andre mennesker med et smil i stedet for sure miner. Alligevel er der altså nogle ting der godt kan udfordrer denne positivitet lidt. Det stammer måske i bund og grund for den lidt udvidede “ordenssans” jeg har – de fleste ting skal helst følge den struktur der er fastlagt for den, ellers kan jeg sgi godt blive OCD-agtig 😂

Nå men, her er min liste altså – en liste over tre ting som udfordrer min “ordens”-hjerne.. Aka. 3 ting som irriterer mig lidt og fremprovokerer en mildere form for OCD 😅

Ud/ind i toget med cykler

Når jeg tager toget sker det som regel i følge af min cykel. Jeg stiller mig troligt på perronen ved cykelfeltet klar til at smide mig cykel ind i toget, så vi kan komme afsted. I de fleste tilfælde er det et af de længere tog jeg skal med og jeg stiger altid ind i midten af toget. Her er cykelkupeen indrettet sådan at der er to døre – En indgang og en udgang. Og det er jo faktisk skidesmart med sådan et ensretnings-system… Hvis altså bare folk fulgte det. Men nej! Hver gang, skal jeg tålmodigt vente på at først folk UDEN cykler stiger af toget og dernæst også folk med cykler, som tænker at de liiige kan smutte ud den vej. Umiddelbart tænker jeg at systemet er lavet for at lette på- og afstigning og sørge for at toget kan forlade perronen så hurtigt som muligt – men når folk ikke forstår systemet, eller i hvert fald bare ikke følger det, så funger det ikke sådan rigtigt. Mon det er de samme mennesker som står på perronen og ytre sig voldsomt om toges forsinkelser? 🤔🤬 

 

Springe over i køen

Kender du det, du står i køen i, lad os sige Netto. Du skulle lige handle lidt på vej hjem og er egentlig forholdsvist træt efter en lang dag. Der er mange andre der handler på vej hjem og de fleste andre ligner ligesom dig, nogle der rigtig gerne vil hurtigt hjem. Lidt bag dig i køen stiller sig en ældre dame efter hun højlydt har brokket sig over køens længde. Kort efter ankommer en kasseassistent som gør klar til at åbne kasse 2, og på et blink har damen overhalet samtlige mennesker i køen til kasse 1 og er i gang med at lægge sine varer på båndet 🤬🤬 Ah men altså – jeg bliver så træt af folks uhøflighed når de har travlt eller bare tænker “mig, mig, mig”. Hold nu kø-kulturen altså! Eller hav i det mindste den høflighed at spørge om nogen ønsker at komme over i dem anden kø ♥

 

Bilister der har glemt deres køreteori

Jeg er ikke nogen stjernebilist og jeg er virkelig dårlig til at parkere. Til gengæld viser jeg hensyn i trafikken og følger de regler (og love) jeg lærte da jeg tog mit kørekort. Det gør de fleste andre billister heldigvis også – desværre er det bare ikke helt alle der husker det de (forhåbentlig) lærte. Husker du for eksempel, at der er højre vigepligt på en parkeringsplads? Det er der umiddelbart en del der ikke gør. Der er også en del der glemmer at i et t-kryds uden hajtænder – dér er det højre vigepligt der gælder. Selvfølgelig kan man overse en højre vigepligt, men tror faktisk reelt set at det er de færreste der husker at reglen gælder på en parkeringsplads. Og måske virker det åndssvagt – men sådan noget kan irritere mig 😅

 

Jeg er nok ikke den eneste, der har nogle små sære ting der irriterer lidt?! Må jeg høre hvad der kan gå jer på? Hvad der kan bringe irritationen frem i jer?

De bedste torsdags-hilsner

  • Maria

Ps. Jeg havde ikke nogle billeder af de ovenstående irritationsmomenter – Men I kan få et billede af mig der river mig i håret 👍🏻😂

#bloggersdelightplus

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: 5 ideer til julegaver til bedsteforældrene