Tirsdagstaknemmelighed #11

Tilbage til start

Jeg er blevet slået hjem – heldigvis..

Jeg har tænkt meget over bloggen det sidste stykke tid. Motivationen for at skrive har ikke rigtig været der. Jeg tror jeg kørte lidt surt i “follow-Hunt” og “læs, læs, læs” og havde bevæget mig lidt for meget væk fra det jeg jo egentlig bare gerne ville – Skrive! Det begyndte at stresse mig, at jeg havde fået sat mig selv op på nogle aftaler (for bloggen), som jeg følte skulle overholdes – Tirsdagstaknemmelig (som jeg dog stadig er stor tilhænger af), torsdags-3’er og søndagskage. Det er altsammen hyggeligt, men det blev for voldsomt og ikke særlig fodrende for min kreativitet og skrivelyst at være underlagt af “tvangen”.. 

Så nu vil jeg tilbage til start! Jeg vil skrive af lyst, skrive når jeg har noget på hjertet og ikke mindst…. skrive når der er tid og overskud.

Jeg har nemlig også taget en anden beslutning – et nytårsfortsæt kunne man kalde det, hvis man altså var tilhænger af sådan noget.. men lets face it – de holder jo sjældent 🙄 

Min lille familie og ikke mindst Theo fortjener noget mere nærværenhed (er det overhovedet et ord?!)! Jo, jeg er da sammen med Theo og vi leger og hygger når vi begge er hjemme efter arbejde/dagpleje, men jeg må også sande at min ugentlige melding om skærmtid beretter om en mængde der er højere end hvad sundt er. Så jeg vil nedsætte min skærmtid! Jeg er klar over at jeg ikke kan skære det fuldstændig væk, for jeg bruger min telefon til ALT! Men det er de unødvendige (og desværre vanedannende) tidsfordriv der skal skæres ned på… NU! Jeg vil ikke være mobilmor… Længere!

Jeg håber I alle er kommet fantastisk ind i 2019 – Jeg ved at dette år bliver fantastisk, måske endda mere end 2018 var det 😍

Stay tuned til…. lige pludselig 😉

De bedste hilsner

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstaknemmelighed #11